Podimo

Podimo er en digital platform, der tilbyder en unik blanding af lydbøger og podcasts. Denne tjeneste har skabt en niche for sig selv ved at tilbyde eksklusivt podcast-indhold, men når det kommer til lydbøger, står den ikke helt så stærkt som nogle af dens konkurrenter.

podimo abonnement

30 dages gratis prøveperiode

Mange podcasts + lidt lydbøger

Mange tilfredse brugere

Pris fra:

79 kr./md

Reklamelink

Abonnement og priser

Podimo tilbyder en gratis udgave, og to betalende abonnementer hvor du også kan lytte til lydbøger, se mere under de forskellige abonnementer:

Abonnement Pris pr. måned Indhold Lyttetid til lydbøger
Podimo Free Gratis Lyt til gratis RSS-indhold Ingen lyttetid til lydbøger
Podimo Premium 79 kr. Ubegrænset lytning til eksklusive podcasts 20 timer pr. måned
Podimo Premium Plus 109 kr. Ubegrænset lytning til eksklusive podcasts, Ubegrænset lytning til lydbøger Ubegrænset

Udbud af indhold

Podimo skinner virkelig igennem med sit udvalg af eksklusive podcasts. Med titler som “Mads og A-holdet”, “Her går det godt”, og “Narkobetjenten”, tilbyder Podimo en unik lytteoplevelse som ikke kan findes andre steder. Dette er klart tjenestens største styrke.

På den anden side er udbuddet af lydbøger på Podimo mere begrænset. Med kun 24.000 titler tilgængelige, falder Podimo markant bagud sammenlignet med andre tjenester som BookBeat, der praler af et bibliotek på over 900.000 e- og lydbøger. Dette kan være en væsentlig ulempe for de brugere, der søger en mere omfattende lydbogsoplevelse.

Brugervenlighed

Selvom Podimo er brugervenlig med hensyn til navigation, nævner nogle brugere problemer med den generelle anvendelighed. Disse kunne omfatte alt fra udfordringer med afspilning til problemer med brugerinterfacet. Det er værd at bemærke, at enhver teknisk service vil have visse udfordringer, og brugertilfredsheden kan variere.

Fordele og ulmeper

Denne tabel viser en samlet opgørelse af de mest prominente fordele og ulemper ved Podimo som helhed.

Fordele Ulemper
Gratis adgang til RSS-indhold Ingen lyttetid til lydbøger med gratis abonnement
30 dages gratis prøveperiode (Premium) Ingen adgang til eksklusive podcasts med gratis abonnement
Overkommelig pris (Premium) Begrænset lyttetid til lydbøger (20 timer pr. måned med Premium)
Ubegrænset lytning til eksklusive podcasts og lydbøger (Premium Plus) Ingen e-bøger tilgængelige på nogen abonnementer
Lyt på forskellige enheder Højere pris for Premium Plus
Nogle brugere rapporterer lav brugervenlighed

Gratis prøveperiode og opsigelse?

Podimo tilbyder en særligt attraktiv mulighed for nye brugere i form af en 30 dages gratis prøveperiode. Denne prøveperiode gælder for Podimo Premium, hvilket giver brugere fuld adgang til både eksklusive podcasts og en begrænset mængde lydbogstid på 20 timer pr. måned. Dette er en fremragende måde for potentielle abonnenter at udforske platformens indhold og funktionalitet uden nogen økonomisk risiko. Brugere kan nyde godt af alle fordelene ved premium-medlemskab og får mulighed for at vurdere, om tjenestens indhold opfylder deres behov og præferencer.

Når det kommer til opsigelse af abonnementet, har Podimo gjort processen både enkel og brugervenlig. Hvis en bruger beslutter sig for ikke at fortsætte med Podimo efter prøveperiodens udløb, kan abonnementet let opsiges via brugerens kontoindstillinger på Podimo-appen eller websiden. Det er vigtigt at bemærke, at opsigelsen skal foretages inden prøveperiodens afslutning for at undgå automatisk fornyelse og den efterfølgende betaling for den næste måneds abonnement.